sâmbătă, 21 mai 2011

Magazinul de arta traditionala romaneasca


Un loc deosebit in care veti gasi cadouri speciale, pentru cei dragi

Ceramica de Corund, de Horezu, Baia Mare, Timisoara, Colibaba si chiar si ceramica inspirata de cultura Cucuteni. Sunt obiecte create cu suflet, alese cu atentie, care impresioneaza prin calitate, culoare si unicitate. Sunt atat decorative cat si folositoare in viata de zi cu zi.


Icoane pe sticla, pe lemn, pe piatra sau argintate. Create de diversi artisti, recunoscuti pentru talentul lor, icoanele noastre sunt realizate prin tehnici si stiluri diferite si sunt nascute din marea bogatie a traditiei crestine ortodoxe.

Oglinzi cu rame unice. Oglinzile noastre sunt extrem de decorative, fie cu rame de lemn, pictate dupa modelul mobilierului sasesc sau moderne, fie cu rame de ceramica pictata.


Tesaturi. De la covoare tesute manual la stergare si fete de masa, fete de perna si traiste variate aici puteti gasi tesaturi romanesti frumoase si folositoare.

Bijuterii handmade. Inele si coliere de argint cu pietre semipretioase, cercei din lemn sau sarma argintata, coliere si bratari din lemn si piele, brose organza sau din piele, chiar si din postav, bijuterii din sarma impl etita cu andreaua, margele pictate manual si fel si fel de creatii deosebite, moderne si unice!


Pielarie. Genti din piele, lucrate manual, bratari, curele, sandale, sticle imbracate in piele.

Accesorii. Esarfe, palarii, fulare, brauri, genti si posete, toate create manual si modele unice

Pentru copii. Papusi de carpe si animale pline cu levantica create de Ana Ponta si Doina Nistor, papusele crosetate, pusculite de ceramica (porcusori si melci), tablouri vesele pentru camera copilului, caciulite si sosete crosetate, ingerasi pazitori si ceramica miniaturala, ii brodate si palarii, margele pictate si colorate – toate acestea pot fi cadouri apreciate de copiii dumneavoastra.

Obiecte din lemn. Boluri, cutii cu capac sau cutii pictate, lazi de zestre pictate (de diverse marimi), cruci decorative, linguri sculptate si diverse obiecte decorative realizate din lemn.

Carti si muzica. Puteti gasi cd-uri de la muzica lui Grigore Lese la cea a lui Florian Pitis sau Jonny Raducanu. Basme si povesti romanesti, poezii sau carti despre Romania si obiceiurile noastre, carti de bucate.

Arta. Tablouri in ulei,acrilice sau pastel, grafica, gravura, linogravuri – o varietate de obiecte de artace reprezinta un cadou ce poate dainui o viata intreaga si de care se poate bucura intreaga familie.

Produse de consum, naturale si ecologice. Gemuri de casa, miere, uleiuri balsamice si otet balsamic cu coacaze, sapunuri naturale si de casa.


Ne gasiti in Brasov, pe strada Postavarului nr.16 ( intersectia cu M. Weiss) in centrul vechi. Daca nu sunteti din Brasov puteti comanda din produsele noastre scriindu-ne pe adresa de e-mail galeria.hora@gmail.com




Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu